Kullanım Klavuzu!

Bu dökümantasyon; WorkRoute'un ne olduğunu, nasıl kullanıldığını ve özelliklerini anlatır.
Kullanım Kılavuzu
İş Silme

Oluşturulan işi silme yetkisi sadece işi oluşturan ilgilide vardır. Başka kimse oluşturulan işi silemez.

İş silmek için İşler menüsüne tıklayınız.Açılan alt menüden tüm işllerin listelendiği İşler menüsünü açınız.

Silmek istediğiniz işi seçiniz.

Açılan iş detayı sayfasında sağ üst kısımda bulunan İşi Sil butonuna tıklayarak işi silebilrisiniz.