Online Tekliflerinizi Oluşturun.

Blog Online Tekliflerinizi Oluşturun.

İşletmenizin sektördeki yeri satışlarınızın artışlarını veya azalışlarını belirler. Eğer işletmeniz sektörde iyi bir yerdeyse satıştaki artışlarınız kaçınılmaz olur. #Satış aslında bir işletme için en önemli yerlerden biridir, çünkü kazanç kapısıdır. Satışta izleyeceğiniz yollar işletmenizin büyümesine katkı sağlar. Doğru satışın en önemli kurallarından biri ise iyi bir #teklif sunabilmektir. Müşteriye oluşturacağınız profesyonel bir teklif sizi işinizde en iyi yapma yolunda ilerletir.

Workroute’da  işletmenizi düşünüp, isteklerinizi karşılamaya yardımcı olacak teklif modülüne yer verdik. Bu modül aslında size #kurumsal dünyanın kapılarını açar. Tekliflerinizi kargolarla uğraşarak yapmak yerine, #dijital dünyaya ayak uydurarak #online ortamda ve anında gerçekleştirebilirsiniz. Kolay adımlarla hazırlayacağınız online tekliflerinizi müşterilerinizin mail adreslerine anında iletebilirsiniz. Buda profesyonel olma yolunda şirketiniz için büyük bir adımdır. Ve çoğu müşteri işinde profesyonel kimliğe sahip şirketlerle çalışmak ister.

Oluşturmak istediğiniz teklifi, teklif modülünden belirtilen zorunlu alanları doldurduktan sonra kaydedebilir, teklifle beraber göndermek istediğiniz dosya, görsel, #sözleşmeleri de ekleyebilirsiniz. Böylelikle teklifi göndereceğiniz müşteri ihtiyacı olan ve görmek istediği tüm bilgilere tek bir sayfadan erişebilecektir. 

Sizde Workroute’la büyümek ve satışlarınızı arttırmak istiyorsanız 14 gün ücretsiz deneyin ne demek istediğimizi anlayacaksınız!