Verimli Zaman Yönetimi

Blog Verimli Zaman Yönetimi

İşteyken çoğu çalışan gibi hepimiz yoğun çalışıyoruz. Hatta bazen ara verecek zamanı bulamıyoruz. Ya da tamamen farklı bir bakış açısıyla bakarsak ara verecek zamanı iyi yönetemiyoruz. İkisi arasında fark aslında çok. Eğer işte ara verecek zamanı bulamıyorsak zamanı verimli kullanmıyoruzdur. Çalışırken harcadığımız zamanla gerçekte geçen zaman farklıdır. Eğer zamanı iyi ve #verimli #yönetemiyorsak işin ihtiyacı olan vakitten çok daha fazlasını o işe harcıyoruzdur.  


Durun ve işinize, projelerinize harcadığınız vakitleri analiz edin. Ekibinizle zamanınızın yönetimini yapın. Bir işe, projeye ne kadar zaman harcadığınızı ama aslında ne kadarlık bir zaman diliminin işinizi bitirmek için yeterli olacağını hesaplayın. Harcadığınız fazla zamanları bulun ve zamanınızı verimli hale getirmek için çabalayın. İzlediğiniz bu adımlar sayesinde sizin ve ekibinizin performansı artacaktır. Peki size bir de #proje veya işleriniz için ayrılan zamanın altında performans gösteren #ekip arkadaşlarınızı tespit edebileceğinizi ve ekibinize bu konuda destek olabileceğinizi söylesek şaşırır mısınız? Aslında bu düşündüğünüzden de kolay. 


Biz bu konuda üstümüze düşeni yaptık. İhtiyacınız olan ve olabilme ihtimali olan her şeyi düşündük. 

Hem verdiğiniz işlerin #takibini hem de bu işlere harcanan zamanları görebilmenizi istedik. Ekip arkadaşlarınızın her bir iş üzerinde harcadığı zamanı ölçebileceğiniz ve zaman raporlarına ulaşabileceğiniz alan yarattık. Raporlarınızı zamana, projeye, #müşteriye, #sözleşmelere göre kategorilere ayırdık. Hatta zaman kaydı girilmemiş #raporları bile görmenizi sağlayarak süreçle ilgili tüm bilgilere hakim olmanızı istedik. 


Böylelikle raporlarınızı çıktı alarak, ya da sistemden değerlendirmesini yaparak izlemeniz gereken adımları kolaylaştırdıkVe bunların yanında zaman yönetiminin uzun vadede kârınızı arttırmasına yardımcı olacağını, şirketinizin devamlılığını sağlamada önemli bir rol oynayacağını unutmayın. 

Sizde, her detayıyla düşünülerek zamanınızı verimli kullanmanızı sağlayacak olan Workroute ' da üye olun, düşündüğünüzden daha fazla zamana sahip olduğunuzun farkına varın!